mannen in pak die op een dak staan met champagne met conclusion strepen op de achtergrond
Home Werken bij

Werken bij

Werken bij Conclusion FIT betekent iedere dag met plezier naar je werk gaan. We werken aan opdrachten voor verschillende grote bedrijven in de transport en logistiek, de zorg, het financiële segment en in de industrie. We hebben veel expertise in huis en met z’n allen werken we aan de beste ICT-oplossing voor de klant.

We zijn dagelijks bezig met de nieuwste technologieën op ICT-gebied. Of het nu gaat om het ontwerpen, bouwen en migreren van een complete ICT-infrastructuur voor NRC Media, het moderniseren van de kantoorautomatisering van ProRail, het leveren van capaciteit bij APG, de Nederlandse Spoorwegen en de gemeente Utrecht of het neerzetten van een compleet vernieuwde virtuele IT-omgeving bij het Groene Hart Ziekenhuis. Samen met de klant zorgen we voor de beste IT-oplossing.

Opleiding en ontwikkeling vinden we belangrijk. We willen onze kennis graag borgen. Hiervoor heeft Conclusion FIT een kennismanagementsysteem. Onderdeel hiervan zijn expertisegroepen waarin collega's met dezelfde technische interesses samenwerken. Dit zorgt naast kennisdeling voor een sterke binding met collega's.

Onze cultuur is informeel. We hebben korte lijnen. Naast hard werken is er ruimte voor ontspanning. Ieder jaar organiseren we uitjes voor onze medewerkers, hun partners en kinderen. Daarnaast organiseert Conclusion elke donderdag een borrel in ons eigen café.

We bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een passend salaris. Hier hoort ook een aantrekkelijke eindejaarsbonus voor iedere medewerker bij. We hebben een actief HR-beleid, dat gericht is op de ontwikkeling en loopbaanperspectieven van onze medewerkers.

Ontmoet Vincent Ajaiso, Application Packager bij Conclusion FIT