Home Services Unified en business communications

Unified en business communications

Goede communicatie is belangrijk om succesvol te zijn als persoon én organisatie. Conclusion FIT adviseert over, ontwerpt en implementeert infrastructuren waarmee medewerkers makkelijk, veilig en prettig communiceren en werken op de plek en het moment van hun keuze.

Door het gebruik van unified en business communication staat iedereen in verbinding met elkaar. Het is de nieuwe manier van communiceren en samenwerken. Aanwezigheidsinformatie, telefonie-integratie, conferenties, e-mail, voicemail en teamportals zijn middelen die communicatie met elkaar op elke plek mogelijk maken. De klant kiest zelf het middel waar hij de voorkeur aan geeft. Alle middelen zijn intuïtief in het gebruik. Zo werkt iedereen er makkelijk mee.

We ondersteunen alle eindapparaten van de gebruikers. Door het inzetten van deze middelen is het mogelijk efficiënt en flexibel samen te werken aan documenten, presentaties te volgen of gewoon met elkaar van gedachten te wisselen. Waar ook ter wereld.


Conclusion FIT adviseert en reikt middelen en kennis aan om deze vormen van communicatie in te voeren. We verdiepen ons in de organisatie en vertalen het bedrijfsvraagstuk naar het inzetten van de juiste communicatietechnologie.