persoon die op laptop werkt met conclusion strepen door het beeld
Home Services Cloud services

Cloud services

Organisaties zien de voordelen van een cloud-oplossing voor hun eigen ICT. Cloud-toepassingen stellen hen in staat snel te reageren op ontwikkelingen in de markt.

Helaas zijn veel toepassingen niet gebouwd om op een cloud te landen. Standaardoplossingen maken het lastig om applicaties onder te brengen in een cloud-omgeving. De Conclusion Cloud komt hierin tegemoet, omdat het een flexibele hybride cloud-oplossing is.

We namen de beschikbaarheid en veiligheid van data en applicaties als uitgangspunt bij het ontwikkelen van de Conclusion Cloud. Op basis van reeds bewezen technologieën hebben wij een flexibel cloud-platform gebouwd, verspreid over 2 verschillende Nederlandse datacenters. De datacenters fungeren als een logisch geheel en kunnen elkaars taken volledig overnemen. Conclusion Cloud geeft organisaties de mogelijkheid om zich te richten op de business door een beschikbaarheid van 99,98%, gecombineerd met recovery time objective (RTO) en recovery point objective (RPO) van 0.

De Conclusion Cloud biedt verschillende standaardoplossingen die klantspecifiek gemaakt kunnen worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen en eisen van organisaties. Organisaties krijgen een eigen portal waarin alle diensten naar wens worden aangeboden, geheel volgens de bedrijfsprocessen.

Conclusion FIT begeleidt organisaties bij het hele proces rondom het toepassen van de onbegrensde mogelijkheden in de cloud.