Mensen die op smartphone en latop werken
Home Services

Services - Conclusion FIT

We ontzorgen en bieden een totaaloplossing voor uw probleem. We doen het anders én samen. Conclusion FIT levert wat nodig is, en gaat verder dan dat.

foto van persoon die op een laptop werkt met lijns diagonale Conclusion strepen

Cloud services

De cloud is niet meer weg te denken uit het huidige ICT-landschap. Organisaties zien de voordelen van een cloud-oplossing voor hun eigen ICT. Cloud-toepassingen stellen hen in staat snel te reageren op ontwikkelingen in de markt. Maar ook geeft de cloud de mogelijkheid nieuwe businessmodellen te ontwikkelen, ecosystemen met partners op te zetten en onafhankelijker van legacy ICT te opereren.

Mission critical

Mission critical services

De wereld verandert snel. Om te overleven en te groeien, moeten bedrijven steeds sneller handelen. Ze moeten anticiperen op de veranderende eisen en wensen van hun omgeving en medewerkers of gebruikers. In deze wereld moeten mission critical applicaties altijd en overal bereikbaar en beschikbaar zijn.

Infrastructure services

De IT-organisatie staat steeds vaker onder druk door toenemende behoeften vanuit de business. Grip houden op de IT-infrastructuur is steeds moeilijker doordat technologische veranderingen elkaar snel opvolgen.

foto van servers met de conclusion kleuren erdoorheen

Technical application services

Technical applications services zorgen ervoor dat medewerkers op elk moment van de dag en overal toegang hebben tot data en applicaties. Onze klanten kunnen vertrouwen op optimale performance, beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van hun bedrijfsapplicaties.

mensen werken op laptop met conclusion kleuren rechts in beeld

Selfservice en automation services

Eindgebruikers zijn gewend via applicatiewinkels en webwinkels applicaties aan te vragen en producten te bestellen. Deze bestellingen krijgen ze ook nog snel aan huis geleverd. Deze ervaring nemen gebruikers mee naar hun werkomgeving. Ze vragen eenzelfde benadering van de IT-afdeling.

zijaanzicht van flag gebouw met ramen waarachter kantoren zijn te zien waar conclusion strepen doorheen lopen

End user computing

Medewerkers worden steeds mobieler. Bedrijven willen hen altijd en overal toegang bieden tot de juiste informatie. End user computing van biedt de functionaliteit die het beste past bij de wensen van de klant. Dit varieert van het flexibiliseren van de (virtuele) desktop tot het herdefiniëren van de zakelijke werkplek met mobile devices en oplossingen.

Mannen op een hoog gebouw met de conclusion strepen erdoorheen

Unified en business communications

Goede communicatie is belangrijk om succesvol te zijn als persoon én organisatie. Conclusion FIT adviseert over, ontwerpt en implementeert infrastructuren waarmee medewerkers makkelijk, veilig en prettig communiceren en werken op de plek en het moment van hun keuze.