Home Nieuws Start transformatiefase IT-systemen via Conclusion

Start transformatiefase IT-systemen via Conclusion

Ziekenhuizen zijn steeds afhankelijker van technologie; de zorg digitaliseert. Sinds februari werken Conclusion en de MCA Gemini Groep (MGG) samen voor de digitalisering binnen de zorg. Donderdag 1 oktober was een feestelijk moment, vanwege de start van de transformatiefase. In deze transformatiefase worden de IT systemen van MGG verplaatst naar de Private Cloud bij Conclusion.

Conclusion en MGG schudden elkaar de hand

Joop Hendriks, lid van de raad van bestuur van MGG heeft op 1 oktober met een muisklik de eerste set van systemen van MGG overgezet naar de Conclusion Cloud. Hij werd hierbij ondersteund door Gert Heysteeg, directeur Managed Services van Conclusion. De komende maanden worden nog ruim 600 systemen overgezet en in beheer genomen. De MGG infrastructuurbeheerders zijn inmiddels bij Conclusion in dienst getreden waar zij onderdeel zijn geworden van de afdeling die de beheerstaken voor MGG en andere zorgorganisaties uitvoeren.

Joop Hendriks: “MGG heeft gekozen voor een betrouwbare en professionele partner om de kantoor- en zorgsystemen naar te outsourcen. In de voorliggende projectperiode is aangetoond dat Conclusion op verschillende manieren veilig en verantwoord systemen overzet en beheert. Dat geeft ons voldoende vertrouwen om de volgende fase gezamenlijk in te gaan.”

Over Conclusion
Conclusion is de veelzijdige zakelijke dienstverlener die het anders doet. We zijn creatief en positief, waardoor we antwoorden vinden op de IT- en organisatievraagstukken van vandaag én die van morgen. We helpen klanten vooruit, delen onze kennis en bundelen onze talenten. Ons vakmanschap zorgt voor beweging en nieuwe energie. Zo transformeren we organisaties.  Conclusion. Business Done Differently.

Over MGG
Medisch Centrum Alkmaar en het Gemini Ziekenhuis in Den Helder vormen samen de MCA Gemini Groep. Goede zorg voor de patiënt en diensten van topkwaliteit, dat is waar de ziekenhuizen voor staan. MGG gaat vanaf 10 december verder als de Noordwest Ziekenhuisgroep.

Neem voor meer informatie contact op met Gert Heysteeg, 030 2192799.