Home Nieuws MCA Gemini Groep werkt samen met Conclusion

MCA Gemini Groep werkt samen met Conclusion

Ziekenhuizen zijn steeds afhankelijker van technologie; de zorg digitaliseert. Dinsdag 3 februari tekenden de MCA Gemini Groep (MGG) en Conclusion een contract voor het beheer van de ICT-infrastructuur van de ziekenhuizen.

Digitalisering van zorg


Voor het leveren van goede ziekenhuiszorg is het noodzakelijk dat MGG beschikt over een goede en stabiele ICT-infrastructuur. Conclusion is de specialist in het ontwerpen, implementeren en beheren hiervan. De geboden infrastructuur en dienstverlening stelt MGG in staat snel te anticiperen op de veranderingen in de sterk veranderende (digitaliserende) zorg. Door het beheer uit te besteden kan MGG zich meer gaan richten op de ICT-softwaretoepassingen waarmee men in het ziekenhuis werkt.

Conclusion, met haar focus op de zorgmarkt, trekt samen met MGG op om door middel van innovaties de juiste oplossingen voor ICT en zorgvraagstukken te ontwikkelen. Door deze samenwerking is MGG beter in staat nu en in de toekomst in te spelen op de ontwikkelingen en de veranderende vraag naar zorg.