Home Nieuws Famed tekent bij Conclusion

Famed tekent bij Conclusion

De zorgsector verandert continu, zo ook de eisen die aan ICT gesteld worden. Daarom heeft Famed, om de kwaliteit van de huidige ICT beheersystemen te waarborgen, op 7 januari officieel getekend voor een zesjarig partnership met Conclusion.

Met deze samenwerking worden de ICT-beheersystemen van Famed gedurende deze periode door Conclusion opgezet en onderhouden. Zo is de uitfasering van de huidige on-premisses omgeving van Famed en de migratie naar de Conclusion Cloud onderdeel van de afgesproken roadmap voor 2016.

Famed is een specialist in medical factoring en declaratieverwerking en richt zich op het innoveren van de markt. Dit doen zij onder meer door het aanbieden van een portaal aan de zorgaanbieder, zodat het declareren vergemakkelijkt wordt. Conclusion kan door outsourcing van de onderliggende ICT beheersystemen de kwaliteit waarborgen en een stabiele 24/7-dienst aanbieden.

Sascha Pistora verzorgde als CFO van Famed een handtekening op het samenwerkingscontract. Namens Conclusion FIT was Engbert Verkoren als algemeen directeur van Conclusion aanwezig voor het ondertekenen. Verkoren: “Ik ben zeer verheugd met de bekrachtiging van deze meerjarige samenwerking. De sfeer tijdens het tekenmoment mag een basis vormen voor onze samenwerking. Met de totstandkoming van deze deal komen vier Famed medewerkers in dienst bij Conclusion, samen met de nieuwe collega's hebben we een feestelijk en mooi moment beleefd.”

Sparringpartner

Ramon Schrama, CIO van Famed, is zeer tevreden met de getekende overeenkomst: “Tijdens de initiatiefase van dit project werd ons direct duidelijk dat Conclusion echt optreedt als sparringpartner en in oplossingen denkt. Dit in combinatie met de bewezen expertise op het gebied van beveiligde ICT-oplossingen heeft uiteindelijk de doorslag gegeven.”

“We zien Conclusion als de ideale partner voor het beheren van onze ICT beheersystemen. Hierdoor kunnen we ons nog beter focussen op de innovatie van onze dienstverlening: het verzorgen van alle financiële zaken tussen zorgaanbieders, zorgverzekeraars en zorgconsumenten”, aldus Schrama. Ook Verkoren ziet de samenwerking met Famed rooskleurig in: “Famed past qua overeengekomen dienstverlening exact in de kern van onze infrastructuur- en clouddiensten. We delen een pragmatische cultuur en passie voor kwaliteit met focus op dienstverlening aan de zorgmarkt.”

Over Famed

Famed bestaat al ruim 27 jaar en ontzorgt inmiddels meer dan 4.600 zorgaanbieders op het gebied van hun financiële administratie. Dit helpt zorgaanbieders hun (medische) vak nog beter te vervullen, verlost van alle factureringszorgen en met blijvend tevreden zorgconsumenten en zorgverzekeraars.

Engbert schudt hand voor samenwerking met Framed