Mensen die op smartphone en latop werken
Home Nieuws Conclusion laat zich zien op het Limburgs ICT-event

Conclusion laat zich zien op het Limburgs ICT-event

Conclusion is één van de Gold partners van de zesde editie van Hét Limburgs ICT-event. Dit jaar zal de dag, die op 22 maart bij kasteel Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht wordt gehouden, in het teken staan van ‘mobile first, cloud first’.

Blauwe foto van wolkendek met de tekst: dinsdag 22 maart 2016 mobile first / cloud first
Namens Conclusion vertelt cloud architect Jeroen de Jonge over het Cloud Ecosysteem, waarin strategieën continu worden aangepast aan de snel veranderende wereld van mobiele applicaties, cloud computing, big data en het Internet of Everything. Ook is Conclusion met een informatiestand op de bedrijvenmarkt aanwezig.

‘Mobile first’ en ‘cloud first’ zorgen steeds vaker voor veranderende verdien- en productiemodellen. Daarbij is snelheid en wendbaarheid vereist, terwijl veel IT-organisaties ruimte moeten hebben om te accelereren en de modus van ‘beter en efficiënter’ niet altijd past. Met het Cloud Ecosysteem waarborgt Conclusion dat IT een blijvend fundament is van een organisatie. Verder zal onder meer Ron Augustus Microsoft-directeur Small and Midmarket Solutions & Partners spreken tijdens het event. Microsoft is een voorbeeld van een bedrijf dat het principe van ‘mobile first, cloud first’ volledig heeft omarmd. 

Meer informatie

Benieuwd naar wat Conclusion voor uw bedrijf kan betekenen? Kom langs bij onze informatiestand. Voor meer informatie over Hét Limburgs ICT-event, kijk op de website.