Mensen die op smartphone en latop werken
Home Nieuws Conclusion FIT wint aanbesteding ProRail

Conclusion FIT wint aanbesteding ProRail

Conclusion FIT heeft bij ProRail een belangrijke aanbesteding gewonnen. Conclusion FIT gaat de komende zes jaar Enterprise Service Bus (ESB)-adapters leveren aan ProRail. Een ESB-adapter is een softwareconstructie waarmee de communicatie tussen twee partijen wordt vereenvoudigd. De applicaties en primaire bedrijfsvoeringsprocessen van ProRail zijn daardoor optimaal beschikbaar, bereikbaar en betrouwbaar.

Continue beschikbaarheid

De ESB-adapters worden voor ProRail in haar informatiearchitectuur steeds belangrijker. Door ESB-adapters zijn er mogelijkheden om data uit verschillende informatiesystemen te combineren, waardoor nieuwe informatie ontstaat. Deze informatie levert winst in efficiency en kwaliteit op. De informatie-uitwisseling vindt niet alleen binnen ProRail plaats, maar ook tussen ProRail en haar leveranciers, aannemers en vervoerders. Het is daarom van groot belang dat alle bedrijfskritische applicaties continu toegankelijk zijn.

Trots op samenwerking

"We zijn er erg trots op dat we als beste partij door ProRail geselecteerd zijn voor het leveren van ESB-adapters," zegt Engbert Verkoren. "Conclusion begrijpt het belang van optimale informatie-uitwisseling en kan hier dan ook in voorzien. Dit doen we zij aan zij met onze partner Rivium. Vanuit onze ruime ervaring met ProRail zien we de samenwerking dan ook met veel vertrouwen en plezier tegemoet." Rivium is bij dit project onderaannemer van Conclusion FIT en gespecialiseerd in integratievraagstukken en middleware.

Hoge verwachtingen

"Het is voor ProRail erg belangrijk dat de informatie-uitwisseling optimaal verloopt en beschikbaar is. Conclusion en Rivium komen tegemoet aan deze behoefte. Ik heb daarom ook hoge verwachtingen van deze samenwerking," zegt André de Waard, teamleider bij ProRail.