Home Nieuws Conclusion FIT succesvol geauditeerd door DNV

Conclusion FIT succesvol geauditeerd door DNV

Conclusion FIT Managed Services is eind juni geaudit door Det Norske Veritas (DNV). De auditoren hebben het Service Management Systeem (ISO 20000), Information Security Management Systeem (ISO 27001) en Informatiebeveiliging voor de zorg (NEN 7510) getoetst. Conclusion FIT is blij en verheugd om te kunnen melden dat de certificaten wederom met een jaar verlengd zijn!

Het logo van DNV GL

Extra intensief

De audit was dit jaar extra intensief omdat het voor ISO 27001 een toetsing tegen de nieuwe versie van de norm betrof. Voor ISO 20000 ging het om een hercertificering, dit gebeurt iedere drie jaar, alle processen zijn dan in scope.

Veel positieve punten

Met name dankzij de inzet van het procesmanagementteam, onder leiding van Stefan Hendriks, hebben de auditoren veel positieve punten geconstateerd en aan Conclusion FIT teruggekoppeld. Ook de verantwoordelijken voor de processen Budgeting & Accounting (Finance), Supplier Management (Inkoop), Test Management en Human Resources zijn de audit goed doorgekomen. De auditoren waren onder de indruk van de inzet, procesvolwassenheid en het enthousiasme van de collega’s die op gesprek zijn geweest, waardoor mede deze certificeringen worden gecontinueerd.

Hoog kwaliteitsniveau

“Met het wederom behalen van deze certificeringen tonen we jaarlijks geheel objectief aan dat wij in staat zijn ons hoge kwaliteitsniveau duurzaam te borgen en ons serviceniveau te verhogen. Een bijzondere prestatie, waar we uiteraard trots op zijn,” aldus Gert Heysteeg Business Unit Director Managed Services.