Home Nieuws Conclusion FIT maakt kans op titel bij European Business Awards

Conclusion FIT maakt kans op titel bij European Business Awards

Conclusion FIT is als ‘National Champion' 1 van de 9 Nederlandse genomineerden in de strijd om de prestigieuze European Business Awards (EBA) 2014/15. Conclusion FIT maakt kans om namens Nederland als ‘National Public Champion' verder te strijden om de titel ‘European Public Champion'.

Online stemmen kan tot 24 februari 2015 op de website van EBA. Op 3 maart wordt de winnaar bekendgemaakt.

Innovatie, ondernemerschap en duurzaamheid


Conclusion FIT is door de jury van EBA benoemd tot ‘National Champion'. EBA heeft bij het selecteren van de Europese ondernemingen gekeken naar het uitdragen van de 3 basisprincipes van het programma: innovatie, ondernemerschap en duurzaamheid. De 9 door de deskundige jury gekozen genomineerden blinken uit op deze gebieden en strijden tegen elkaar om de titel ‘National Public Champion'. De titel is te verdienen door het verkrijgen van de meeste online stemmen van het publiek. Als deze titel is vergaard, wordt er met 33 Europese landen gestreden om de titel ‘European Public Champion'. Ook hier wordt gebruikgemaakt van een online publieke stemming. De bekendmaking van de winnaar van deze titel vindt plaats tijdens het Awards Gala in mei.   

Waardering inzet


Murat Kiran, oprichter van Conclusion FIT, is trots op deze nominatie: "We hopen dat veel mensen ons steunen door op ons te stemmen als Nederlandse vertegenwoordiger. We willen onze motivatie en werkwijze aan een groter publiek laten zien, in de hoop andere bedrijven te inspireren. Bovendien stellen deze awards ons in staat te leren van en nieuwe verbindingen te maken met andere innovatieve (Europese) bedrijven. De publieke stemming betekent veel voor ons. Hiermee geven onze relaties hun waardering voor ons succes, dat uiteraard alleen bereikt wordt door grote toewijding van onze klanten en partners en door de tomeloze inzet van onze collega's."

Publieke stemming belangrijk


Adrian Tripp, CEO van de European Business Awards: "De publieke stemming is een zeer belangrijk onderdeel van de awards. Het geeft deelnemende bedrijven de gelegenheid hun prestaties aan een breder publiek in heel Europa te presenteren. De publieke stemming was vorig jaar met meer dan 93.000 stemmen een groot succes. De video's van dit jaar laten een aantal van de meest succesvolle en duurzame bedrijven in Europa zien. We hopen dat iedereen die geïnteresseerd is in het bedrijfsleven de tijd zal nemen om de video's te bekijken en vervolgens hun stem uitbrengen."

Online stemmen


Tijdens de eerste fase van online stemmen kan het publiek tot 24 februari 2015 via de website van EBA een stem uitbrengen op een van de genomineerde bedrijven. De videoboodschap geeft een kort maar zeer krachtig beeld van Conclusion FIT en haar successen.