Mensen die op smartphone en latop werken
Home Nieuws Conclusion FIT gecertificeerd

Conclusion FIT gecertificeerd

Eind november 2014 is Conclusion FIT positief beoordeeld op de ISO-certificeringen voor informatiebeveiliging, service management en de bijbehorende processen voor risicoanalyses en continue verbetering. Naast certificering op ISO 27001 is tevens de NEN7510 voor het veilig beheren van informatiesystemen in de zorgsector en de ISO 20000-certificering voor IT-service management processen behaald.

Voor de (potentiële) klanten van Conclusion FIT zijn wij hiermee de ideale partner voor het beheren van informatiesystemen die 24 uur per dag, 7 dagen per week, veilig, betrouwbaar en beschikbaar moeten zijn tegen voorspelbare en afgesproken kwaliteitseisen.

De ISO 20000-, 27001- en NEN7510-certificeringen zijn opnieuw het bewijs voor de continue groei in kwaliteit van onze IT-dienstverlening. In Nederland zijn slechts enkele ICT-bedrijven in het bezit van deze combinatie van belangrijke ISO-certificeringen.  

Directeur Managed Services Gert Heysteeg is trots en vol lof over het behalen van deze certificeringen. "Het is fantastisch dat we met deze certificaten opnieuw gewaardeerd worden voor de kwaliteitsborging en inrichting van onze dienstverlening. Een herbevestiging van onze volwassenheid op Customer Excellence, waarin we met onze unieke mix van Operational Excellence en Customer Intimacy kwalitatief behoren tot de top van Nederland".