Mensen die op smartphone en latop werken
Home Nieuws

Nieuws

Conclusion FIT is altijd in beweging. Blijf daarom goed op de hoogte van alle recente ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Foto van ondertekening Movares IT outsourcing door Conclusion

Movares brengt IT-dienstverlening onder bij Conclusion

Advies- en ingenieursbureau Movares en Conclusion tekenen 10-jarig outsourcingscontract. Conclusion gaat Movares in eerste instantie volledig ontzorgen op de deelgebieden: Servicedesk, Werkplekbeheer en Middelenbeheer.

Murat Kiran overhandigt een bos bloemen

Conclusion ontvangt jonge, talentvolle ondernemers

Een groep van zes mbo-studenten heeft in het kader van het ondernemersprogramma BIZZ Talent een bezoek gebracht aan Conclusion. Het BIZZ Talent-programma richt zich op studenten met een talent voor ondernemen. Tijdens het bezoek werden ze ontvangen door oprichter Murat Kiran.

Blauwe foto van wolkendek met de tekst: dinsdag 22 maart 2016 mobile first / cloud first

Conclusion laat zich zien op het Limburgs ICT-event

Conclusion is één van de Gold partners van de zesde editie van Hét Limburgs ICT-event. Dit jaar zal de dag, die op 22 maart bij kasteel Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht wordt gehouden, in het teken staan van ‘mobile first, cloud first’.

Engbert schudt hand voor samenwerking Framed

Famed tekent bij Conclusion

De zorgsector verandert continu, zo ook de eisen die aan ICT gesteld worden. Daarom heeft Famed, om de kwaliteit van de huidige ICT beheersystemen te waarborgen, op 7 januari officieel getekend voor een zesjarig partnership met Conclusion.

Conclusion en MGG schudden elkaar de hand

Start transformatiefase IT-systemen via Conclusion

Ziekenhuizen zijn steeds afhankelijker van technologie; de zorg digitaliseert. Sinds februari werken Conclusion en de MCA Gemini Groep (MGG) samen voor de digitalisering binnen de zorg.

rode banner van red hat voor het Red hat forum benelux 2015

Conclusion op Red Hat Forum 2015

Conclusion is donderdag 15 oktober aanwezig op het Red Hat Forum 2015 Benelux. Dit forum in Zeist gaat over 'Enterprise Open Source Driving IT Transformation'.

Mannen schudden elkaar de hand bij overhandiging van een cheque

Conclusion schenkt aan Voedselbank Utrecht

Elk kwartaal doneert Conclusion een vast bedrag aan een goed doel. Afgelopen kwartaal hebben medewerkers van Conclusion hun voorkeur uitgesproken voor de lokale Voedselbank Utrecht.

Het logo van DNV GL

Conclusion FIT succesvol geauditeerd door DNV

Conclusion FIT Managed Services is eind juni geaudit door Det Norske Veritas (DNV). De auditoren hebben verschillende onderdelen van de organisatie getoetst. Conclusion FIT is blij dat de certificaten met een jaar verlengd zijn!

Mannen in pak schudden elkaar de hand

MCA Gemini Groep werkt samen met Conclusion

Ziekenhuizen zijn steeds afhankelijker van technologie; de zorg digitaliseert. Dinsdag 3 februari tekenden de MCA Gemini Groep (MGG) en Conclusion een contract voor het beheer van de ICT-infrastructuur van de ziekenhuizen.

Foto van Certificaten

Conclusion FIT gecertificeerd

Eind november 2014 is Conclusion FIT positief beoordeeld op de ISO-certificeringen voor informatiebeveiliging, service management en de bijbehorende processen voor risicoanalyses en continue verbetering.

Taart voor de inbeheername Crew

NS-applicatie Crews LTS in beheer bij Conclusion FIT

Op 31 oktober is de applicatie Crews LTS van de NS in beheer genomen door Conclusion FIT. Deze applicatie draaide op een fileserver op het hoofdkantoor van de NS, werd benaderd vanaf werkplekken van het logistieke domein en is gemigreerd naar de hostomgeving van Telecity.

Handdruk ESB-adapters

Conclusion FIT wint aanbesteding ProRail

Conclusion FIT heeft bij ProRail een belangrijke aanbesteding gewonnen. Conclusion FIT gaat de komende zes jaar Enterprise Service Bus (ESB)-adapters leveren aan ProRail. Een ESB-adapter is een softwareconstructie waarmee de communicatie tussen twee partijen wordt vereenvoudigd.