Home Klanten Klantcases Implementeren en ontzorgen - Ballast Nedam

Implementeren en ontzorgen - Ballast Nedam

“De mensen van Conclusion FIT zijn geen theoretische papieren tijgers, maar lossen problemen snel op. Ze levert goede mensen met hoogwaardige kennis die snel schakelen.”

tekening van stad naast natuurgebied met in het midden een lamp en de tekst Microsoft Azure

Klantinformatie

Voor Ballast Nedam N.V. implementeerde Conclusion FIT onder meer Microsoft Azure en Office365. Een totaal van tachtig beheerdersrollen (allemaal superusers) werden onder de loep genomen en het hele bedrijf ging gebruikmaken van Office365. Door deze betere toegang tot documenten zou gaan zorgen voor een efficiëntere manier van werken. Kennisoverdracht door samenwerking was voor Ballast Nedam een pre bij dit project.

Klantvraag

In Conclusion FIT vond Ballast Nedam een down-to-earth partner om hun problemen op te lossen. Voor tachtig beheerders moesten de rollen bepaald worden om grotere veiligheid van de systemen te garanderen. Office365 werd uitgerold op 2600 verschillende werkplekken verspreid over 100 locaties. Het bedrijf kent een grote mailomgeving en een grote diversiteit aan applicaties gekoppeld met Microsoft Office. Conclusion FIT werkte hierin zij aan zij met de ICT beheerdersafdeling van Ballast Nedam. Dankzij de snelle probleemoplossing van Conclusion FIT werd Ballast Nedam goed geholpen.

Aanpak

Samen met Ballast Nedam werd de probleemstelling helder vastgesteld. Vervolgens stelde Conclusion FIT in nauw overleg een projectplan op en zorgde voor een snelle uitvoering. Ook spoedklussen werden snel opgepakt door medewerkers met verstand van zaken. Conclusion FIT zorgde voor een praktische en snel uitvoerbare oplossing van het probleem.

Resultaten

Conclusion FIT voegt heel veel kennis toe aan de organisatie. Ballast Nedam had Conclusion nodig tijdens de implementatie van Role based access control. Er is heel pragmatisch samengewerkt. De bedrijfsbrede implementatie van verschillende softwareprocessen is soepel en snel verlopen. Conclusion FIT heeft het ICT beheer bij Ballast Nedam veiliger gemaakt en met Office365 gezorgd voor een efficiëntere manier van werken. “We hebben al meer door Conclusion laten doen, waarbij flexibiliteit kenmerkend is. Samen een probleem oplossen of van A tot Z ontzorgd worden: Conclusion heeft meerdere smaken.”