ramen in groot flatgebouw met de conclusion strepen door een van de verdiepingen
Home Klanten

Klanten

We werken voor een gevarieerd klantenbestand: bedrijven in de transport en logistiek, de zorg, het financiële segment en in de industrie. We houden ons bezig met grote opdrachten. Van het ontwerp, de bouw en de migratie van een nieuwe ICT-infrastructuur tot de migratie van oude infrastructuren naar nieuwe.

Binnen de transport- en logistiekbranche zijn wij een ervaren partner. Voor ProRail moderniseerden we de kantoorautomatisering. We zijn samen met KPN verantwoordelijk voor een bedrijfskritische webhosting, technische applicatiebeheerdiensten en high available/performance hosting binnen bedrijfskritische applicatieketens van NS.


Binnen de zorg hebben we ervaring met diverse opdrachten. Zo kunnen we een afdeling overnemen. Maar we hebben ook een compleet vernieuwde virtuele IT-omgeving neergezet voor het Groene Hart Ziekenhuis. Daarnaast werken we aan de migratie van een oude naar de nieuwste Microsoft-infrastructuur voor Medisch Centrum Haaglanden.

Binnen de industrie leveren we capaciteit voor Dura Vermeer. Voor Smurfit Kappa Groep ontwierpen en creëerden we een gedetailleerd design, waarna we de volledige migratie voor onze rekening namen.

Met ruim 300 professionals bieden wij klanten een totaalpakket aan praktische ICT-oplossingen.